Camerasystemen

VOOR ELK DOELEINDE EEN GESCHIKT SYSTEEM

Camerasystemen

VOOR ELK DOELEINDE EEN GESCHIKT SYSTEEM

Zou je soms ook willen dat je een extra paar ogen had? Een extra paar ogen waardoor jij met een gerust hart op vakantie kunt gaan, niet altijd op locatie aanwezig hoeft te zijn en bedrijfsprocessen op afstand kunt optimaliseren? Een goed en strategisch camerasysteem maakt je leven met een extra paar ogen net wat makkelijker en/of veiliger.

Camerasystemen zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. Overal waar je kijkt zie je deze slimme technologie hangen. Ieder systeem met zijn eigen doel. Voordat je besluit om een camerasysteem aan te schaffen, is het belangrijk om je goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden en doelen. AV-electronics denkt daarin graag met je mee.

Vraag naar de mogelijkheden

Observeer dieren in een paardenstal of afkalfstal of kijk bijvoorbeeld mee met een levering van goederen bij je opslagloods. Zo hoef jij niet altijd aanwezig te zijn op locatie, maar ben je tóch altijd dichtbij!

Beveiligingscamera’s helpen je veilig te wonen, werken of leven. Je houdt indringers buiten de deur, kunt verdachte situaties vastleggen en bewijsmateriaal verzamelen voor politie of je verzekering.

Intelligente camera’s kan je inzetten om bijvoorbeeld het aantal mensen in je winkel te tellen, wachtrijen te detecteren, maar ook om de nummerborden van je personeel te registreren en te scannen.

Intercoms

Een intercom kan het verlengstuk zijn van een camerasysteem. Wil jij graag zien wie zich meldt of voor de deur staat? Of wil je graag op afstand communiceren? Dan is een intercom met camera hét systeem voor jou. Op makkelijke wijze biedt het je de mogelijkheid om een deur of poort te bedienen. Hiervoor hoef je niet eens op locatie te zijn. Zo heb je alles onder controle, ook als je niet in de buurt bent.

Door weer en wind

De meeste camera’s hangen buiten op een vochtige, stoffige en/of koude omgeving. Onder deze weersomstandigheden hebben camerasystemen het zwaar te lijden, waardoor het extra belangrijk is om een systeem te kiezen die geschikt is voor de omgeving waarin hij hangt.

Daarnaast kunnen camera’s door middel van slimme technologie beelden onder alle omstandigheden tonen: overdag in hoge resolutie kleur en ’s nachts met nachtzicht door middel van infrarood. Aan de hand van de weersomstandigheden waarin de camera hangt én het doel dat je met het camerasysteem hebt, kan je tot de beste keuze komen.

Altijd dichtbij

Overal ter wereld heb jij de mogelijkheid om camerabeelden te bekijken op een smartphone, tablet of computer. Dat kan live, maar ook door de opgenomen beelden achteraf te bekijken. Wil je liever een melding op je telefoon ontvangen als er iemand bij de toegang of voordeur staat? Geen probleem! Jij bent straks de trotse eigenaar van een camerasysteem dat geheel is afgestemd op jouw wensen.

Om ervoor te zorgen dat niet iedereen toegang heeft tot je beelden, is een goede beveiliging van deze data nét zo belangrijk. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom zorgen we ervoor dat de beveiliging van het camerasysteem tot in de puntjes geregeld is.

Iedere situatie is anders, ook die van jou! Daarom geven we je graag een advies op maat over het camerasysteem dat bij jou past. Ons uitgangspunt daarbij is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparatuur tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.