Over AV Electronics

SPECIALIST IN MAATWERK CAMERASYSTEMEN

Over AV Electronics

SPECIALIST IN MAATWERK CAMERASYSTEMEN

Ik ben Frank Logtenberg en in 1998 gestart met AV-electronics. Bij de start ging het nog om reparatie van consumentenelectronica, maar al snel kwamen daar ook de videosystemen bij. Toen nog veelal analoge en zwart/wit systemen. Ik ben mee blijven gaan met de techniek en alles wat er ging en gaat veranderen. Alles wat met techniek te maken heeft, wekt mijn interesse. Ik blijf ook kritisch naar mijzelf en probeer mij te bekwamen door het volgen van trainingen en opleidingen. Eén van mijn sterke punten is het meedenken en oplossen in maatwerk. Ik vind het ook belangrijk dat een installatie er mooi uitziet. En waar het esthetisch karakter belangrijk is, te zoeken naar creatieve oplossingen.

Bekijk recente projecten

Specialist in camerasystemen voor:

Agrarisch

Utiliteitsbouw

Paardenhouderij

Winkels

Maatwerk oplossingen

Wat het doel van je camera ook is, een camerasysteem op maat is altijd mijn uitgangspunt. Daarom verplaats ik mij eerst in je situatie om de juiste camera’s en opnamesystemen samen te stellen. Daarmee maak ik het mogelijk dat een camerasysteem uit verschillende camera-uitvoeringen kan bestaan.

Productlijn

AV-electronics werkt uitsluitend met de camerasystemen van Dahua. Dahua Technology is marktleider als het gaat om video gerichte IoT-oplossingen. Ze zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste technologieën en oplossingen binnen de beveiligingswereld. Dat biedt een hoop mogelijkheden voor zowel kleine- als grote projecten!

Ben je benieuwd welk camerasysteem het beste bij je past? Of heb je een vraag over de diensten die ik lever? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voor iedere situatie is er een maatwerkoplossing die ik graag verder met je bespreek. Van observatiecamera tot beveiligingscamera en van functionele camera tot intercom: alle combinaties zijn mogelijk, geheel afgestemd op jouw wensen.